Om bloggen

De fleste læsere kan huske, hvornår i deres liv de blev læsere. Med mindre de har været det hele livet. Det har jeg, selvom jeg har haft periode med mindre læsning, og gennemlevet den nærmest obligatoriske periode i folkeskolen, hvor jeg langt hellere ville se filmen end læse bogen. Bøgerne indtog dog for alvor mit liv, da jeg gik i gymnasiet. De gjorde udslaget for tilblivelsen af min blog, bestemte min femårige uddannelse i litteraturvidenskab på Syddansk Universitet og åbnede dørene til forlagsbranchen, hvor jeg arbejder nu.

At bøgerne fylder meget i mit liv viser sig også i mit hjem, der lige nu prydes af cirka 1000 bøger. Jeg har ikke læst dem alle, men der er noget helt særligt over at have ulæste bøger stående. Desuden har jeg lidt af et samlergen som gør, at jeg ofte ejer mere end én udgave af mine yndlingsbøger. Jeg er læsende pendler med stor hang til genlæsning. Windblown Pages er endnu en forlængelse af mit allerede bogfikserede liv.

Jeg modtager ikke længere bøger til anmeldelse, og jeg har ingen indflydelse på de reklamer, der kan figurere på bloggen.

Rigtig god læselyst,


Nikoline Rasmussen