Siden sidst … #1

Det er lidt en kliché at sige, at tiden flyver, selv når de føles sådan. Og det gør det. Min kalender er fyldt med aftaler, gøremål og påmindelser, også af den bogrelaterede slags. Jeg har udvalgt et par bogglimt fra min dagligdag med alt fra læsning af specifikke bøger, fraværet af samme og litterære arrangementer.

Siden sidst

… har bloggen fået en visuel overhaling i form af at nyt tema, som længe har været tiltrængt.

… har jeg tilføjet to nye bogreoler til mit hjem. Det var på mange måder tiltrængt, da dem, jeg har i forvejen, var ved at spilde over af bøger.

… har jeg læst en frygtelig masser manuskripter til arbejde på min Kindle.

… har jeg færdigset Gotham på Netflix, og måske eller måske ikke af den grund også købt to genfortællinger af henholdvis Batman og Catwoman til min Kindle.

… har jeg endnu en gang ryddet op i min bogreol og gjort plads til nye bøger (eller bare nogle af dem, jeg i forvejen har, men som jeg ikke rigtig kan finde plads til).

… har jeg deltaget i to litterære arragementer. Det ene var TBR Tackling, hvor jeg blandt andet lyttede til lydbogsudgaven af We Are Okay, og det andet var Kristen Roupenian i Den sorte diamant.

… har jeg lyttet til alle afsnittene i mit yndlingspodcast, Dear Hank and Green, og jeg har derfor kastet mig grådigt over The Anthropocene Reviwed imens jeg venter på nye afsnit.

Hvad har du lavet på det seneste? Har du lyttet til et podcast, som du kan anbefale, læst en bog, som du ikke ved, hvad du skal synes om, eller venter du i spænding på posten, der kommer med en helt særlig bog? 


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.