Litterære links #3: “Does it come as a surprise / That I dance like I’ve got diamonds / At the meeting of my thighs?”

Næsten lige så meget, som jeg elsker at læse, holder jeg af at læse om læsningen. Jeg interesserer mig for litterære debatter, tendenser og simpel læseglæde, og i løbet af de sidste par uger har jeg læst en række tekster om netop disse.

  • Building and Maintaining a Reading Habit er en podcastepisode fra Smart Podcast, Trashy Books, som handler om at gøre læsningen til en daglig vane og vigtigheden heraf. Det er virkelig interessant at høre de forskellige kvinder fortælle om, hvordan litteratur fylder i deres hverdag og hvor vigtige bøger er.
  • Cover Snark: He’s Just Got the One Dollar. Endnu et bidrag fra Smart Bitches, der altid laver de sjoveste kommenteringer af romance-forsider, og denne er ikke undtagelse.
  • Er du også vild med Gilmore Girls? Serien er fyldt med bogreferencer, og hvis du også drømmer om at krydse alle bøgerne af i The Rory Gilmore Challenges, så kan jeg kun anbefale at følge gilmoregirlslibrary på Instagram.
  • 11 Poems By Women To Read When You Are Totally Over Men er en række vittige og vigtige digte om kvinders syn på mænd, herunder Dorothy Parker, Rupi Kaur og Maya Angelou, som alle rammer hovedet på sømmet om kvinders forhold til mænd, men i særdeleshed også til sig selv og i forhold til verden.
  • I’ve decided to tell the internet a story about piracy. Maggie Stiefvater, der er blandt andet er forfatter til The Raven Boys, har skrevet en vigtig tekst om konsekvenserne af illegal deling af bøger online, og hvordan en af hendes bøger nær ikke var blevet udgivet på grund af piratkopiring.
  • Meet Justina Ireland, YA Twitter’s Leading Warrior. Justina kæmper for diversitet og synlighed i YA-litteraturen. Hendes pointer er vigtige, og hendes artikel er spændende og relevant læsning.

Har du læst nogle interessante bogartikler eller anmeldelser på det seneste, som du har lyst til at tippe om? 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.