Read-a-Thon: En stille opdatering #1


Klokkens visere har passeret to, og bogbloggerland lægges øde for en stund; verden over trækker mere end 700 deltagere trække sig tilbage med en stak gode bøger. Selv har jeg placeret mig i min lænestol med den første bog i bunken, “Agnes Grey” af Anne Brontë, som jeg synkronlæser sammen med kære, Rikke, en elskværdig tradition. Bogens historie er mig velkendt, men det virker som en perfekt måde at starte readathon på; med en bog, hvis sødme og finhed vil udgøre grobund for spirende læseoplevelser.

To bøger, har taget andel i mine læseforventninger og i min sparsomme bogstak, og gjort den højere og mere indbydende. Ved en nærmere gennemgang af min store samling af F. Scott Fitzgeralds noveller, og to mindre samlinger, “Tales of the Jazz Age” og “All the Sad Young Men” indså jeg, at mange af historierne ikke indgår i den novellesamling, som jeg havde i sinde at fordybe mig i. Derfor har jeg nu tilføjet dem til læsestakken. Ved min side har et udvalg af alskens lækkerier og en kande med dampende te; jeg føler mig i sandhed hjemme blandt de høje stabler af bøger, der tårner sig op omkring mig, og min tredje deltagelse i Dewey’s Read-a-Thon kan for alvor begynde. God læselyst!

Reklamer

8 thoughts on “Read-a-Thon: En stille opdatering #1

  1. Det er sådan en fornøjelig tradition, vi ha etableret. Lad os endelig blive ved med det.

 1. Rigtig god læsning. Er alle Fitzgerald-bøgerne nogle, du læser for første gang, eller er der genlæsninger imellem?

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  1. Som udgangspunkt er det helt ny læsning. Til et tidligere readathon læste jeg et håndfuld af Fitzgeralds noveller fordelt på godt og vel 200 sider. Hvordan står læsningen til hos dig?

   1. Det lyder rigtig godt! Der er nu heller ikke noget så hyggeligt, som at tage et helt døgn ud af kalenderen til at hylde læsningen og bøgerne.

  1. Det har du sandelig ret i, Sidsel! Det er så fin og sød en historie. Det er svært ikke at holde af den.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.