Dewey’s Read-a-Thon: en minutiøs opdatering #1

Fireogtyve timers læsning kan virke hovedpinefremkaldende og trættende. Alligevel sidder der netop nu mange verden over med næserne langt nede i en bog, imens øjnene suger de mange ord i sig, og læser det næste døgn i Dewey’s Read-a-Thon. Dewey’s Read-a-Thon handler dybest set om at afsætte et døgn dedikeret til læsningen. Det er et døgn fyldt med ord, udfordringer og litterær snak. Derfor har jeg kogt en kande af min yndlings te, og fundet den tunge Tom Jones af Henry Fielding ned fra hylden, som jeg vil forsøge at give mig i kast med. Når hovedpinen melder sig, eller trætheden gør det svært at holde den tunge roman fast mellem mine hænder, tager jeg Harry Potter og Flammernes Pokal af J. K. Rowling i ørerne og går mig en tur. Ved min side står også en nøje udvalgt bogstak, som jeg håber på at nå til bunds i inden for de næste 24 timer.

Skal I læse natten bort? Hvilke bøger har I udset jer at læse, og hvordan planlægger I at holde jer vågne i de sene nattetimer?

4 thoughts on “Dewey’s Read-a-Thon: en minutiøs opdatering #1

  1. Åh, hvor jeg dog bare synes det er et herligt og hyggeligt projekt, vi har kastet os ud i. Og det er skønt at have en at følges med. Jeg glæder mig sådan til at høre din mening om “The Tenant of Wildfell Hall”

    1. Intet mindre! Det er sjovt, hvordan man kan føle sig som en del af noget større, når man bare sidder og læser for sig selv, dog velvidende at det samme gør ens bekendte samt tusindvis af ukendte. Jeg ser også frem tila t udveksle tanker omkring “The Tenant of Wildfell Hall”.

    1. Du kan altid være med til efteråret, hvor begivenheden igen vil finde sted. Det var rigtig sjovt omend trættende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.